Referenties

Adoptie

Een referentie van Petra van der Schot-Braakman die in December 2014 Hannus heeft geadopteerd.

Baggy Bulldogs

Even geleden deelde een kennis van ons een herplaatsing van een bull genaamd Hannes… We hadden een aantal jaar geleden een Bulldog gehad, dus we weten wat voor ‘n lieve honden het zijn. Ik werd verliefd op z’n koppie en ook mijn man en zoon van 7 waren al snel verkocht, maar hoe nu verder! We hebben contact gezocht met Baggy Bulldog Rescue Nederland en we werden uitgenodigd om op een zaterdagochtend kennis te komen maken.

Dus op naar Den Haag, erg spannend. Toen we binnen kwamen werden we enorm enthousiast begroet door Hannes, maar ook door Sabrina. Wat ons direct opviel was de passie die zij heeft voor dit ras, de informatie die zij heeft en ook graag wilt delen, maar ook haar gedrevenheid om er zeker van te zijn dat de honden in een goede mand terecht komen, want daar is het haar echt om te doen. Ook werden er aan haar kant bepaalde eisen gesteld, wat wij niet meer dan normaal vonden. We hebben ruim een uur met z’n allen gewandeld en heeft Sabrina uitgelegd wat voor soort hond Hannes is, zijn achtergrond, waar we op moeten letten, maar ook vragen aan ons gesteld. Er waren meerdere gegadigden dus we moesten nog een weekje wachten voordat we te horen zouden krijgen of hij naar ons kwam en hoe graag we Hannes ook wilden, we vonden het juist heel erg goed dat zij haar gevoel volgde en alle opties open liet.

Gelukkig kregen we een paar dagen daarna te horen dat we de gelukkige waren en dat we Hannes mochten adopteren. We waren door het dolle heen!! Bij het ophalen was alles goed verzorgt. De adoptiepapieren hadden we al toegestuurd gekregen en de rest van de paperassen lag netjes klaar. We kregen nog veel informatie en Sabrina zei dat we altijd contact op mochten nemen als we dat nodig vonden. Bij het afscheid nemen, zagen we dat ze het moeilijk had. Nog een knuffeltjes en nog een knuffeltje…. Haar hart zit op de goede plek. Ze is duidelijk in haar afspraken en in de visie die zij heeft. Maakt zich hard voor dit mooie ras! We hebben contact gehouden via de social media, ook via privé berichten en ze heeft een aantal dagen na de adoptie gebeld hoe het gegaan was de eerste dagen. Wij zijn heel gelukkig met Hannes, echt een geweldige hond. Hij past zo goed in ons kleine gezin. Nog steeds hebben we contact met Sabrina, maar dat is omdat we het leuk vinden en was geen vereiste. Wij zijn heel erg gelukkig met onze Hannes en ook met Baggy Bulldogs!

Nog wat fotootjes van Hannus zijn nieuwe Familie ♥

Baggy Bulldogs

Baggy Bulldogs

Training

Een referentie van Marko Lisse die in 2015 Training en begeleiding hebben gekregen voor Nozem.

Wij hebben Nozem van pup af aan gehad. Toen hij 2,5 jaar oud was begon hij te puberen en ongewenst gedrag te laten zien. Hij was agressief naar grotere honden, wilde bij mensen berijden en hij werd steeds baziger in huis. We zijn eerst met hem op honden gehoorzaamheidstraining gegaan. Hij is hiervoor geslaagd met diploma maar alleen tijdens de training wist hij zich netjes te gedragen en thuis gekomen verviel hij weer in oud gedrag. Ten einde raad is onze dochter gaan googlen en wees zij ons op Baggy Bulldogs Rescue. 

Dezelfde week is Sabrina langs gekomen om Nozem te ontmoeten en zijn we een lange wandeling met hem gaan maken. Na een boel vragen en oefeningen hebben we nog even wat gedronken en een aantal dagen later kreeg ik een mail met daarin een advies en een trainingsplan. Het was helemaal uitgewerkt per dag en Sabrina heeft het via de telefoon nog extra toegelicht. We zijn direct aan de slag gegaan.

Eerlijk gezegd had ik er zelf een hard hoofd in dat Nozem weer een gezellige gezinshond zou worden maar binnen een week zag ik al dat hij rustiger was en dat de oefeningen een stuk makkelijker gingen dan in het begin. Het heeft ons uiteindelijk ruim 2 maanden gekost met oefenen maar  Nozem is nu de perfect hond en we zijn zo blij dat we blij dat we niet opgegeven hebben. Sabrina is heel duidelijk, geduldig en Nozem luisterde direct naar haar. Wij kunnen Sabrina en Baggy Bulldogs Rescue van harte aanraden!

0-aa45228959

 

One thought on “Referenties

Leave a Reply