Bulldogs ter Adoptie


Wil je graag een Bulldog adopteren?

Geef je dan op voor Adoptie
of bel op 0634084707 (tussen 19:00 en 20:00)

Nu bij ons in de opvang: Bink de Bulldog

facebook.com-esther.stinissen.jpg

This slideshow requires JavaScript.

16 thoughts on “Bulldogs ter Adoptie

  • Hij rent achter de katten aan en is ook niet gewend met katten. Hij kent ze alleen als hij ze in de tuin ziet en gaat ze dan ook gelijk wegjagen. Omdat we de kans van slagen van de herplaatsing zo groot mogelijk willen houden en hij dus niet bekend is met katten hebben we ervoor gekozen om dit uit te sluiten.

 1. Anonymous

  Mag ik vragen waarom hij herplaatst moet worden? Kan hij alleen thuis? Is er al een baasje gevonden? Groetjes petra

 2. Jorge Ramos

  Hoe is zijn gezondheid? Ik zou meer willen weten, is hij gecastreerd? Ik heb interesse de enige is zijn leeftijd ik wil nog veel jaren van hem genieten.

 3. Elly Bolkestein

  Ik heb interesse in één van de Engelse bulls ik heb een hond en een kat ben veel thuis het kan me niet schelen hoe oud hij of zij is ik heb ervaring met e b en zou er graag weer eentje om me heen willen hebben hij zij moet 2x in de week een uur alleen kunnen zijn mag op de bank mijn huisje is erop ingericht ik heb een paar leuke bulls gezien maar die waren al van vorig jaar dus die zullen AEL weg zijn graag houd ik mij aanbevolen voor een bulk gr.
  Elly Bolkestein amsterdam

 4. Carla Wilkens

  Ik wil mij inschrijven als adoptant voor een bulldog maar de link werkt niet!
  Graag ontvang ik informatie.
  Vriendelijke groeten,
  Carla Wilkens

 5. Sara

  Hey! Wij zijn een koppel die op zoek is naar een Old English Bulldog puppy. We zijn zot van deze ras. Na lang wachten en ons te verdiepen in deze ras, hebben we beslist dat het de perfecte honden zijn voor ons en uiteraard wij voor hen. Krijgen jullie kleintjes binnen of zijn het enkel iets oudere hondjes?
  Alvast bedankt voor jouw antwoord.

  Mvg,
  Sara

 6. Desmet joost

  Ik zou graag een Engelse bulldog adopteren ik heb al een mops en een franse bulldog

 7. Vossen - Van Riet

  Hallo,

  Wij zouden graag een Engelse buldog adopteren. Bij voorkeur een teefje van maximaal 3 jaren oud. Wij hebben reeds een Engelse buldog thuis (een teefje van 9,5 maanden). Kan U met ons contact opnemen op 0032497423722. Onze dank bij voorbaat. Vossen-Van Riet

 8. Joyce Van elderen

  Goede dag ik wil graag engels bul adopteren het liefst een teefje om dat ik nog twee kleine hondjes heb wat ook teefjes zijn ook moet ze met kindren en katten over weg kunnen groetjes Joyce

Leave a Reply