Bento

Dit is Bento!

Bento is een Frans Bulldogje van 7 jaar oud.
Er zijn 2 dingen waar Bento voor leeft:
1. Spelen en
2. Knuffelen
De hele dag loopt hij door het huis met ballen en knuffels en het liefst wisselt hij spelen af met knuffelen en bij je zijn.

Bento zijn ene oor is wat kleiner wat hem een extra grappig uiterlijk geeft verder is hij ook wat klein gebleven voor een Franse Bull en helemaal gezond.
Hij heeft ook een goede conditie en kan lange wandelingen aan.  Deze week zal hij bij de dierenarts langs gaan voor een algemene controle.

Bento is heel sociaal met andere honden, wil graag spelen, alleen als hij erg enthousiast is wil hij nog wel eens proberen te rijden op andere honden. Hij is niet gecastreerd. Hij is ook gek op het water hij is (nog) niet wezen zwemmen maar hij duikt wel overal het water in om pootje te baden. Omdat hij zo aanhankelijk is en wat jaloers met zijn speeltjes zoeken we bij voorkeur een Thuis zonder andere honden of bij een onderdanig gesteriliseerd vrouwtje. Bento is volledig zindelijk en sloopt niet in huis.

We zoeken voor Bento een blijvend Thuis waar hij niet lang alleen hoeft te zijn en waar hij alle aandacht krijgt die hij verdient. Zoek je een hond als wandel en speelmaatje en ben je gek op knuffelen? Dan is Bento je ideale hond!

Bento zal pas beschikbaar komen voor adoptie na de controle bij de dierenarts (de nieuwe baasjes krijgen hier ook een verslag van).

Heb je interesse in Bento neem dan telefonisch contact op tussen 19:00 en 21:00 op 0634084707.

Kan je Bento geen Thuis bieden?
Help hem dan door dit bericht te delen ♥

meer foto’s volgen snel 

3 thoughts on “Bento

  1. Are there any news about Bento? We live in Belgium (Gent), with two kids, 7 and 13 years old and a 19 week old french bulldog boy. I am thinking about adopting another frenchie…

  2. San

    Hij zou bij ons (Gezin, 2 kinderen 10 en 12) prima passen.
    Wij hebben tijd en ruimte…..én 1 kat.
    Zou hij voor ons geschikt zijn?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.