BinkieBink de Bulldog zoekt een Thuis. Binkie is 2 jaar oud en is een vrolijke, enthousiaste en knuffelige Bull. Hij is nog jong en heeft een baasje of baasjes nodig die hem leiding en structuur geven.

Bink is zacht van aard maar is onzeker en kan onvoorspelbaar zijn in specifieke situaties. Zoals bij de deur opendoen voor mensen die Bink niet kent. Hij zal dan opspringen en snauwen. Wanneer de visite echter binnen is, komt hij erna gewoon knuffels halen en is het weer helemaal goed.

Omdat Bink soms wat onzeker/onvoorspelbaar is zoeken we een thuis voor hem zonder kinderen of andere huisdieren en bij een baasje of baasjes die hem leiding willen en kunnen geven. Bink is dus geen valse of agressieve hond maar wel een hond die duidelijk leiding nodig heeft en moet leren rustig te blijven en te vertrouwen op zijn baasje(s) bij onbekende mensen en situaties.

Hij is nog heel jong en ook heel erg gek op aandacht wat trainen met hem een stuk makkelijker zal maken. Hij heeft een goede conditie en is gek op wandelen. Hij is sociaal met andere honden als hij los is en wil dan ook iedereen gedag zeggen en spelen. Hij is ook mee geweest met de Bulldog wandeling vorig jaar. Aan de riem kan hij soms wel wisselvallig zijn naar andere honden toe.


Verder kan Bink alleen zijn (hij is gewend om dan in de bench te zitten) en hij blaft niet. Hij is gecastreerd. Verder sloopt hij ook niet in huis. Wel komt hij in een ondeugende bui nog wel eens met een schoen uit de gang de kamer inlopen.

Verder is hij echt gek op knuffelen, ligt graag bij de baasjes op de bank en wil niets liever dan aandacht krijgen of het nou spelen of knuffels zijn.

Wie geeft Bink een blijvend Thuis?
Heb je interesse in Bink?
Neem dan telefonisch contact op tussen 19:00 en 20:00
op 06-34084707

Kan je Bink geen Thuis bieden?
Help hem dan een Thuis te vinden door dit bericht te delen ♥


Leave a Reply