De Bulldog Wandeling

This slideshow requires JavaScript.


Toen ik mijn eerste Bulldog had zag ik zelden of nooit andere Bulldogs in de buurt. Omdat het me leuk leuk om een keer samen met een aantal andere Bulldogs en Baasjes te wandelen, heb ik een uitnodiging geplaatst online. (destijds was dat nog via Hyves).

Ik had geen idee hoeveel mensen zouden komen en ging dus naar het strand in de hoop dat er meer dan vijf Bulldogs zouden zijn voor Bullie om mee te spelen en wandelen. En nou die waren er ! Ruim 50 Bulldogs en dubbel zoveel baasjes stonden op het strand te wachten. Iets wat geschokt door de grote opkomst waar ik niet op voorbereid was, werd het een heerlijke dag om niet te vergeten.

En na die eerste keer, zijn er nog vele, vele Bulldog wandeling na gekomen. Minimaal een keer per jaar en vaak ook nog een winter of kerstwandeling.

Lagos

Een dag met schuddende Bullen Billen door de Duinen, dippen en duiken in de Noordzee, Bulldog Baasjes vergelijken en kletsen over hun Bullen, Fotosessies en na een heerlijke dag met z’n allen genieten van de zonsondergang op het terras.

488041_3702457682116_2101301074_n

Sinds die eerste Bulldog Wandeling
is dit iets waar ik sindsdien iedere keer naar uitkijk. 

579996_433702423348766_2143829182_n

Waar de meeste mensen een verjaardag of de feestdagen zullen benoemen als de tijd van het jaar waar men het meest naar uit te kijkt, daar is het bij mij de Bulldog Wandeling, de Beste Dag van het jaar 😀

This slideshow requires JavaScript.

Het is ieder jaar weer een geweldig Bullen bijeenkomst en de grootste Bulldog Wandeling in Nederland en omstreken met een heerlijke sfeer die mooiste Bulldog herinneringen geeft.  En ieder jaar word het weer drukker, groter en nog gezelliger. Inmiddels komen de mensen van heinde en verre, om erbij te zijn en is het ècht een happening geworden die je als Bulldog liefhebber niet gemist mag hebben.

Wil je ook mee wandelen?
Hou dan deze pagina goed in de gaten, zodra de datum in de agenda staat en men zich kan aanmelden word dit zowel hier als op de Baggy Rescue FB pagina bekend gemaakt.

En voor alle foto’s, portretten en videos van de Bulldog Wandelingen kijk& klets bij in de FB groep met ± 4000 andere Nederlandse Bullen Baasjes.

Een foto & video Sfeerimpressie van de voorgaande Wandelingen

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.