Diesel

Diesel is een Engelse Bulldog van 6 jaar oud. Diesel is een grote knuffelbeer van maar liefst 34 kilo. Diesel is in de afgelopen weken bij de dierenarts geweest voor zijn vaccinaties en een algemene controle. Behalve een droog neusje en geïrriteerde rimpels is hij helemaal gezond. Diesel is gecastreerd. Zn rimpels worden nu elke dag schoongemaakt en zien er al een stuk beter uit en hij krijgt kokosvet op zn neusje om het vet te houden.

De reden dat de vorige baasjes afstand hebben gedaan van Diesel omdat zij hem niet onder controle hadden en hij ongewenst gedrag vertoonde. Hij reageerde bijvoorbeeld heftig op vuilniszakken en op de post, accepteerde geen correctie en was agressief naar andere honden.

Sinds Diesel hier is heeft hij laten zien dat hij bereid is om hieraan te werken en ook al grote vooruitgang geboekt. Behalve dat hij 1x de folders te pakken heeft gekregen heeft hij zich voorbeeldig gedragen. Hij sloopt niets in huis (behalve de post dus 😉  en kan alleen zijn.

Hij is goede vriendjes met Sugar. Buiten vindt hij de ene hond wel en de andere hond niet aardig. Maar ach we hebben allemaal onze voorkeuren. Hij is gek op lange wandelingen en ontdekken en na een wandeling ligt hij heerlijk te snurken.

Belangrijk voor Diesel dat hij een baasje krijgt met ervaring met dominante honden zodat hij niet terugvalt in oude gewoonten. We zoeken voor Diesel dan ook een Thuis zonder kinderen of andere huisdieren en bij iemand die tijd heeft om Diesel de aandacht te geven die hij verdient. Ookal doet Diesel zich misschien erg stoer voor hij is ook onzeker en soms een beetje een aansteller. Zo rent hij bijvoorbeeld heel hard weg voor de stofzuiger en is alles wat nieuw en onbekend is, eng.

Wie geeft Diesel een blijvend Thuis?

Heb je interesse in Diesel?
Neem dan telefonisch contact op tussen 19:00 en 21:00 op 0634084707.


Kan je Diesel geen Thuis bieden …
Help hem dan een Thuis te vinden door dit bericht te delen ♥

 

 


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.