Harley zoekt een Thuis

Harley de Bulldog zoekt een Thuis. Harley is 3 jaar oud en is een gecastreerde reu. Harley is een super lieve, actieve en speelse Bulldog.


Harley is verder een gezonde jonge hond die het ook heerlijk vind om samen tv te kijken en het liefst, zoals een Bull betaamt ook overal bij is. Harley is gek op spelen, ontdekken, vies worden, knuffelen en eten.

Harley heeft een wat lange staart en hoge bouw maar is een Engelse Bulldog. We zoeken voor Harley een thuis zonder kinderen of andere huisdieren. De reden hiervoor is dat Harley nogal een sterke wil heeft. De baasjes van Harley hebben hier het afgelopen jaar aan gewerkt d.m.v. training en hiermee heeft hij goede vooruitgang gemaakt, maar met een baby op komst is Harley nog niet evenwichtig genoeg.

We zoeken voor Harley dan ook bij voorkeur een ervaren hondenbaasje die Harley de liefde en training te geven die hij nodig heeft. Het gedrag wat hij nog vertoond is: happen in de riem als hij enthousiast word buiten, achter rijdende dingen willen aangaan (fietsen, skateboards, kinderwagens) en bezitterig over speeltjes.

Wij willen eerlijk en open over Harley zijn verhaal doen zodat de nieuwe baasjes ook niet voor verrassingen komen te staan en Harley ook ècht een eerlijke kans krijgt. Harley is 99% van de tijd een super lieve lobbes maar hij heeft wel een paar aandachtspuntjes die met training op te lossen zijn. Harley is absoluut niet agressief maar vooral hyperactief. Harley is dan ook zeker een Bulldog waar je lekkere lange wandelingen mee kunt maken.

Harley is een lieve lobbes en een jong mannetje die af en toe een beetje naast zijn schoenen loopt 😉 maar het is zo een lieverd, heerlijk speels en enthousiast en met de training tot nu toe heeft hij echt goede vooruitgang gemaakt dus het is eigenlijk alleen nog ”de puntjes op de i zetten’. We hopen dan ook een baasje te vinden voor Harley die een maatje zoekt om er op uit te gaan en samen op de bank te hangen.

Wie geeft deze lieve, speelse bullen knul een blijvend Thuis?
Kan je Harley geen Thuis bieden help hem dan door dit bericht te delen ♥ 

Heb je interesse in Harley?
Neem dan telefonisch contact op tussen 19:00 en 21:00 op 06-34084707

harley (4)
harley (3)

harley (1)


10 thoughts on “Harley zoekt een Thuis

  • Nee helaas niet. Sommige honden vind hij wel aardig maar de meeste eigenlijk niet. Op een afgesloten veldje met een bevriend hondje zou wel kunnen en hopelijk met training is dit weer terug te werken naar een sociale hond met andere honden zodat hij wel overal los kan.

 1. Marlena

  We hebben een black tricolor teefje van 8 jaar mix engelse bulldog en old Engels Bulldog ze hebben dus zelfde staart🙊 wou vragen of met teefje wel zou gaan ik denk dat Harley het meest aan een voorbeeld hond wat aan heeft. Dan leert hij wat wel of niet mag. We hebben onze hond in afgelopen december de 19e geadopteerd en 3 dagen later was ik bevallen en het gaat nu uitstekend. Iedereen rad het af omdat ze lomp zijn maar ik zie er niets van af als baby er naast is. Zonder is ze wel lomp naar mij toe en andere maar met baby houdt ze automatisch rekening. Ik hoor het graag we kunnen ook 1 keer komen jij je of het wel wat zou kunnen worden.

  • Om de kans voor Harley zo groot mogelijk te maken dat de herplaatsing een suc6 gaat worden en hij niet opnieuw herplaatst moet worden is er bewust voor gekozen om echt niet te herplaatsen bij kinderen of andere honden. Je kan je wel opgeven via het webformulier zodat als er een Bulldogje een thuis zoekt die wel met andere honden kan we je kunnen contacten.

 2. Ilse maas

  Hoi, ik zou harley graag n nieuw huis willen geven. Heb onlangs, 15 juni mijn bull van 14 moeten laten inslapen. In harley zie ik veel van haar terug. kan harley wel alleen blijven thuis?als ik even weg moet bv gr ilse

 3. Jenny Willemse

  Grappig, de beschrijving van Harley zou van onze Spike(y) kunnen zijn. Ook Spike is 3 jaar oud, nu ben ik wel benieuwd naar de geboortedatum van Harley. Zouden het broers kunnen zijn? Spike is van 19-08-2014, met zijn verjaardag gevierd dus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.