Kayra zoekt een Thuis

kayra 32 Kayra is een vrolijke bulldog, is gek op knuffelen en zit het liefst op je schoot als ze de kans krijgt. Ze woont nu in huis met haar moeder en zus. Helaas heeft Kayra continue ruzie met haar zus.  Dit zorgt ervoor dat continue een van de twee bulldogs in een bench moet en dat vind het huidige baasje voor beide honden geen gelukkig en volledig hondenleven. Kayra zal alleen herplaatst worden in een gezin zonder andere huisdieren. Behalve dat Kayra niet met andere honden kan, is het echt een schat van een hond. Overigens is zij naar de honden in het park wel sociaal en loopt ze gewoon los met andere honden. Alleen binnenshuis accepteert zij geen andere honden.

Wij zoeken een liefdevol Thuis voor haar zonder andere huisdieren met wie ze de aandacht moet delen. Iemand die grotendeels van de dag thuis is en haar zoveel knuffels geeft als ze nodig heeft.

Haar rust- en relaxmodus is met haar dikke kont de lucht in. Een  hilarisch gezicht. Ze is een erg sociaal dier, graag in volle aandacht,knuffels en kusjes.

Baggy Bulldogs Rescue Nederland

Ze doet echt geen vlieg kwaad en kan ook heel goed met kinderen. Ze is 5 en een half jaar oud, voor een bulldog ook een erg atletische hond. Rennen, water, en zelfs voetballen, ze vind het heerlijk! Haar lievelingsspeeltje is een lege limonade fles.. Daar kan ze de hele middag achteraan vliegen en gek mee doen. Verder is ze zoals een èchte Bulldog betaamt gek op eten en slapen 😉

Wie geeft Kayra een liefdevol en blijven Thuis ♥ Kan je Kayra geen Thuis bieden help haar dan door dit bericht te delen.

Heb je interesse in Kayra stuur dan een emailtje naar baggybulldogs@gmail.com of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0634084707 (bij voorkeur na 18:00). Gaarne NIET reageren via whatsapp of facebook!

Baggy Bulldogs Rescue Nederland


Baggy Bulldogs Rescue Nederland

Baggy Bulldogs Rescue Nederland

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.