Lucky

Lucky zoekt een Thuis. Lucky is een Engelse Bulldog van 7 jaar.
Ze is een hele aanhankelijke en speelse Bulldog die geniet van lange wandelingen en vooral samen zijn.

Lucky is een echte gezinshond ze is zacht van karakter en wil het liefst overal bij zijn. Ze is sociaal met mensen, kinderen, honden en katten.

This slideshow requires JavaScript.

Lucky heeft een goede conditie en gezondheid. Lucky is geboren met een open gehemelte en is hier als pup operatief aan geholpen. Lucky haar volledige naam is ‘Lucky Hope’ omdat ze was geboren met een afwijking was er hoop nodig voor Lucky. Gelukkig was de operatie succesvol en doet Lucky Hope haar naam ook eer aan.

Wij hebben gesproken met de dierenarts die haar als pup geopereerd heeft en we hebben Lucky ook laten onderzoeken ter controle door onze eigen dierenarts. Lucky is volledig gezond verklaard. Wel zal ze af en toe last blijven houden van een snot neusje.

Lucky haar uithoudingsvermogen is goed, zeker voor haar leeftijd, ze kan makkelijk lange wandelingen (meer dan een uur) aan. Toen ze hier kwam had ze ondergewicht maar ze is in de afgelopen weken flink aangekomen en is nu op een gezond gewicht.

Lucky

Lucky was in het begin wat angstig en afwachtend maar met name door ‘af te kijken’ van Sugar is dat nu helemaal verdwenen. Lucky is volledig zindelijk, kan alleen zijn en sloopt niets in huis (uitgezonderd van haar eigen knuffels dan). Als Lucky wil spelen dan begint ze rare sprongen te maken. Een heel grappig en vooral niet galant maar oh zo grappig tafreel wat zich iedere dag minimaal 1x herhaalt.

Wie geeft Lucky de hoop en het geluk wat ze zo verdient?
Lucky zoekt een blijvend Thuis waar ze alle aandacht en liefde krijgt,
bij voorkeur bij mensen die veel thuis zijn en waarbij het niet te druk in huis is (meer dan 2 kinderen, meerdere honden).

Denk jij Lucky een goed en blijvend Thuis te kunnen geven?
Neem dan telefonisch contact op met B.B.R.N. tussen 19:00 en 21:00 op 0634084707.
(gaarne niet reageren via whatsapp, sms of mail)


Kan je Lucky geen Thuis bieden help haar dan door dit bericht te delen ♥

Lucky Tuin (7)

 

 

View this post on Instagram

Lucky Spa treatment 😆

A post shared by Baggy Bulldogs (@baggy.bulldogs) on

2 thoughts on “Lucky

  1. Wat hebben jullie een moeilijke site. Wou en wil graag een bulldog voor adoptie. Niet mijn eerste! Maar ben ook niet meer van de jongste, hier kan ik echt niet aan uit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.