Macho zoekt een Thuis

Macho is een lieve, vrolijke en speelse Bulldog van precies 2 jaar oud. Vandaag viert Macho zijn tweede verjaardag bij zijn pleeggezin. Macho doet zijn naam niet bepaald eer aan, ook al is zijn voorkomen nog zo stoer, het is eigenlijk een lieve knuffel en een held op sokken. Macho is een nieuwsgierige Bull die zijn dagen het liefst vult met lekker in de tuin op zijn speeltjes kauwen en hij is helemaal gek van spelen en dan met name voetballen.


Macho is zeer sociaal met andere honden en geniet van lange wandelingen. Gek op autoritjes, het strand en de zee en modderbaden. Hij is geen ‘ ochtend hond’ en snurkt liever door tot het middaguur 😉 Macho is heel speels maar ook erg lomp. Om deze reden plaatsen we Macho niet bij kleine kinderen.

Macho is een speelse en baldadige clown, wanneer meneer wil spelen is er geen ontkomen aan, probeer je hem dan toch te negeren dan weet meneer daar ook raad mee door aandacht te gaan trekken door bijvoorbeeld de sloffen van de baas te pakken, in voeten te gaan happen (niet bijten) of te gaan kauwen op een plant. Macho is dus echt een aandachtvrager.We zoeken dan ook een Thuis voor hem bij mensen die weten hoe ze hiermee om moeten gaan en de tijd voor hem hebben om hem alle aandacht te geven die hij nodig heeft. Macho kan goed alleen zijn en sloopt dus ook niet in huis. Hij doet het dus alleen soms wanneer de baasjes thuis zijn om aandacht te trekken met bv sloffen of planten.

Macho is in goede conditie en gezondheid, hij heeft soms last van allergieën en krijgt hiervoor nu vers vlees i.p.v. brokken. Hij is ook gek op knuffelen en kroelen. Omdat Macho zeer sociaal is met andere honden en zo graag wil spelen, zou het ideaal zijn als hij een Thuis krijgt bij een andere sociale en speelse hond.

Wie geeft deze jonge, lieve en speelse Bulldog een blijvend Thuis?
Heb je interesse in Macho?
Neem dan telefonisch contact op,
tussen 19:00 en 21:00 op 0634084707.

Kan je Macho geen Thuis bieden?
Help hem dan een Thuis te vinden door dit bericht te delen ♥
4 thoughts on “Macho zoekt een Thuis

 1. Marcel Grooters

  Graag nemen wij Macho op in ons gezin. Onze Engelse Bull is pas plotseling overleden (9 jaar) en nu blijft Brammetje ( Franse bull) alleen over. Brammetje was er sinds januari bij en is opgegroeid met onze Gijs, de Engelse bull. Dus hij mist zijn maatje en is nu alleen. Ook macho heeft een maatje nodig lees ik. Wij hebben een grote tuin van 1350m2. Met zelfs een bos eraan, dus ruimte zat voor Macho. Vers vlees is geen probleem, dat gaven wij altijd al (Carnebest ) Bram krijgt dat ook. Dus macho is zeer welkom in ons gezin, wat nu niet compleet is

 2. Anonymous

  Mijn man heeft gisteren al contact met u gehad. Wij duimen dat Macho het nieuwe vriendje wordt van ons Sofietje ❤️
  Hartelijke groet van Fam. Swann uit Hasselt

 3. Saskia

  Wij duimen dat wij Macho liefdevol mogen opnemen in ons gezin ❤️
  Hartelijke groet van Fam Swann uit Hasselt en een pootje van Sofietje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.