Mr Grey zoekt een Thuis

Meet Mr. Grey

Mr Grey is een Old English Bulldog van 4 jaar (hij wordt deze zomer 5)
Hij is gecastreerd en het is een lieve lobbes die makkelijk is in de omgang met mensen, kinderen en andere honden. Wij zoeken voor hem een nieuw Thuis omdat zijn huidige baasje geen tijd heeft voor zijn zorg en aandacht.

Mr Grey kan alleen thuis zijn, slaapt dan in zijn mand. Sloopt niet in huis en is volledig zindelijk. Hij heeft een goede conditie en kan genieten van een lange wandeling maar vermaakt zich ook prima met lekker luieren.We zoeken voor Mr Grey een Thuis waar hij alle liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Een plekje bij een baasje of gezin waar hij extra in het zonnetje gezet zal worden en waar hij voor altijd mag blijven. Mr Grey is makkelijk in de omgang met andere honden, loopt buiten ook altijd los. Dus een Thuis bij een andere sociale hond is zeker een optie. Bij katten is hij onbekend dus gaat de voorkeur uit naar een Thuis zonder katten.


Mr Grey is qua karakter ook wel een verleider 😉
Hij is gek op en wordt helemaal zacht van vrouwen en kinderstemmen en het is eigenlijk een grote baby die aandacht en knuffels wil.Hij is het verleden geholpen aan zijn oogleden (entropion) en is hiervan helemaal hersteld verder is hij up to date wat betreft zijn vaccinaties. Hij verblijft op dit moment nog bij zijn huidige baasje in Enschede. We zoeken een Thuis voor hem vanaf 1 april.Wie geeft deze sociale en knuffelige Bulldog een liefdevol thuis?
Kan je Mr. Grey geen Thuis bieden, help hem dan door dit bericht te delen ♥

Wil je Mr. Grey een Thuis bieden?
Vul dan het formulier in.

#Update
We hebben ongelovelijk veel reacties gekregen voor Mr Grey
en ik ben druk bezig alle mensen die het formulier
hebben ingevuld terug te bellen.

Omdat het om honderden mensen gaat, kan dit wel even duren.
Mr Grey en wij zijn ieder geval superblij
dat er zoveel mensen gereageerd hebben ♥
Tussen alle mensen op de wachtlijst en alle mensen die gereageerd hebben zit het nieuwe baasje of de nieuwe familie van Mr Grey!

We zoeken ook een Thuis voor een Engels Bulldog stel voor 3 jaar


20 thoughts on “Mr Grey zoekt een Thuis

 1. Anonymous

  Hallo. Ik ben écht serieus geïnteresseerd in deze heerlijke bull. Kan ik ook ergens een contact nummer vinden. Groet Emely Wolf

 2. Ploeger

  Hey Sabrina, goedenmorgen.

  Ik heb zojuist het formulier ingevuld. Zou je mij, puur voor de zekerheid, de ontvangst kunnen bevestiggen?

  Dank je wel.

  Met vriendelijke groet, Micha Ploeger.

 3. Ploeger

  Hoi Sabrina,

  Ik heb het formulier ingevuld en kijk uit naar een reactie.

  Met vriendelijke, en een beetje ongeduldige, groet Micha Ploeger.

 4. Natalie Pullen

  Mr. Grey zou een hele goede match met ons kunnen zijn en wij kunnen hem de ruimte bieden. We hebben het formulier ingevuld en zouden daarom graag contact met u op willen nemen.

 5. Bianca Beugelaar

  Hey Mr Grey, als je ervoor open staat denk ik voor jou de perfecte match te weten. Ik zou je graag willen laten kennismaken met Micha ploeger, een vriend van mij. Hij heeft jarenlang gezorgd voor Sir Phillip, fiel voor intimi, die helaas een jaar geleden over de regenboog gewandeld is op weg naar een andere wereld.
  Micha is een bullenliefhebber met heel zijn hart. Hij snapt jullie zeg maar. Mocht je echt een goed huis zoeken waar je goede en positieve aandacht zou krijgen… ga eens met m wandelen als hij je mag opzoeken. Ik weet zeker dat je beste maatjes met m wordt!
  Succes Mr Grey en wie weet mag je me hoogst persoonlijk bedanken voor deze tip!💗😘

 6. Anonymous

  Ik heb net het formulier ingevuld. Vergeten erbij te zetten dat we in mr grey geïnteresseerd zijn. Maar we hebben katten, wellicht geen goed idee dan.

 7. Robin Romy

  Hallo, worden de bulletjes helemaal niet in België geplaatst? We zijn helemaal verliefd op Mr. Grey maar wonen niet in Nederland 🙁

 8. Anonymous

  hey mister grey .je bent echt een prachtstuk …ale alle bullekes zijn prachtig ..zou graag een beetje meer willen weten van u grey…ik heb een meisje van spanje ..babske heet ze ..echt een zotteke ..heel speels …ook gesteleseerd maar babske zou graag iemand als u er bij hebben ..mijn voorganger is gestorven op 13 jarige leeftijd ..heeft hij goed gedaan he ..zijn naam was boy ..was van klein af aan bij mijn bazinnetje..heeft met zorg veel van gehouden …maar hij is nog thuis..wel in een mooi potje ..maar hij is er ..mijn bazinnetje is op zoek naar woning in bossen .daar heeft ze altijd gewoont ..ze kan ni wennen int dorp ..ze houd ni zoveel van ander volk ..ze heeft liever mij en nog in de toekomst nen bullie ..men baasje is gek op mij ..3 of 4 keer per dag wandelen …in de fietskar ner bos en goeie wandeling ..ze gaan speciaal kipje kopen ver mij en dan afkoken ..lekker jam..jam ..maar men bazinneke kan geen puppie kopen ..een beetje te duir voor haar …laat je me weten hoeveel jij kost grey …je krijgt al een dikke smak van mij ..ik hoor je nog he grey..fermen bull ..kusje grey voor je …

 9. Sanne

  Hallo, ik heb het formulier ingevuld maae vergeten aan te geven dat het om Mr Grey gaat. Zou u contact met mij op willen nemen voor hem? Mvg Sanne

 10. Marc Smit

  Wat Bianca zegt idd! Als je een perfecte match zoekt voor Mr. Grey dan kan ik Micha Ploeger van harte aanbevelen. Hij heeft zelf een groot bullenhart (zelfs qua karakter heeft hij er wel iets van weg) en is een van de weinige mensen aan wie ik mijn honden (teckel en springer spaniel) blind toevertrouw. Mijn honden zijn dol op hem. De band die hij met zijn Fiel had was een heel bijzondere. Philip kwam beschadigd uit eerdere adoptieadressen maar bij en met Micha bloeiden ze beide helemaal op en waren ze al die jaren een geweldig setje. Wil je mr. Grey echt een mooie toekomst geven? Bij en met Micha gaat dat zeker gebeuren. Marc

 11. Marielleboots@live.nl

  Ik heb het formulier ingevuld! Zou graag in contact willen komen, wij zijn serieus geïnteresseerd! Wij zijn geïnteresseerd in Mr Grey

 12. Natalie & Rob

  Hallo Sabrina,
  Wel het formulier ingevuld, en voicemail ingesproken.
  Hoe staat het er voor? We willen Mr Grey graag als knuffel voor ons gezin en als speelmaatje voor Sneaky Pete, onze EB reu van 2 jr.

 13. Rob

  Ik hoop dat Mr Grey een nieuw mandje gevonden heeft ondertussen. Ik ken hem….is een heerlijk beest en verdient een gouden mand. Voor degene die hem adopteert…gefeliciteerd…. jullie hebben de vondst van jullie leven.

 14. Anonymous

  Is Mr Grey al geplaatst? Ik heb meer dan gemiddelde interesse in deze kanjer! Wil, kan en ga hem een heel mooi leven geven, maar ik kan me voorstellen dat ie al onder is gebracht?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.