Muk zoekt een Thuis

Muk is een lieve Bulldog dame van net 6 jaar oud. Ze is heel aanhankelijk en zoals een Bulldog betaamt wil ze het liefst overal bij zijn. Ze geniet van elke seconde aandacht en ‘het erbij mogen zijn’.

Toen ze in de opvang kwam was ze nogal gezet 😉 ze is op dieet gezet ze is nu ongeveer 4 kilo kwijt en je ziet weer de vorm terugkomen. Verder had ze een erg uitgedroogde neus (korsten/scheuren) maar dat was binnen enkele dagen verholpen met wat kokosvet. Afgelopen vrijdag is ze voor de laatste controle bij de dierenarts geweest en helemaal goedgekeurd.

muk-1

Muk is een hele lieve, speelse en ietswat lompe lieverd die een goed Thuis zoekt. We zoeken voor Muk een thuis zonder andere huisdieren en alleen met kinderen boven de 14 jaar. Met honden is ze sociaal maar ze is wel ietswat dominant (zonder agressie welteverstaan). Buiten vindt ze bijna elke hond aardig al is ze meer geïnteresseerd in mensen, ze heeft het niet zo op kleine hondjes of honden die blaffen/keffen.

De reden waarom we haar niet bij kleine kinderen plaatsen is omdat ze erg lomp is en onbehouwen, met spelen bijvoorbeeld wil ze nog wel eens mis happen of over enthousiast worden.

https://www.instagram.com/p/BNcb_TrAdA2/?taken-by=baggy.bulldogs

View this post on Instagram

Muk wants to Play 😊

A post shared by Baggy Bulldogs (@baggy.bulldogs) on

Muk is verder heel speels, gek op ballen en knuffels. Ze heeft hier een knuffel waar geluid uitkwam en elke keer als er geluid uitkwam liet ze los, ging ze zitten en terug praten 😀 Omdat Muk mijn inziens wel wat weg heeft van Miss Piggy (het mooie figuur, diva en nogal lomp) noem ik haar vaak Miss Muk. Miss Muk geniet het meeste van knuffelen, wanneer je begint met aaien en stopt krijg je een poot die je verteld om vooral niet te stoppen.

Wie geeft deze lieve knuffelbeer een goed en blijvend Thuis?

Heb je interesse in Muk? Neem dan telefonisch contact op (tussen 19:00 en 21:00) op 0634084707.
Kan je Muk geen Thuis bieden, help haar dan door dit bericht te delen ♥

muk-10

muk-3

muk-6

15044708_10153840660350981_1944293247_o

sugar-muk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.