Nike de Bulldog

BBRN

Nike is een Bulldog van 7 jaar (bijna 8 jaar, in juni is hij jarig) die gek is op luieren en knuffelen. Nike kwam bij ons binnen als Mike maar wij vonden Nike een meer passende naam ookal is Nike is niet bepaald een actie hond šŸ˜‰

In tegenstelling tot wat zijn naam doet geloven, is Nike zijn motto ‘Just Don’t Do it’. Na 9 uur s’avonds wil meneer naar bed en is dan niet meer gemotiveerd om te gaan wandelen, late of lange wandelingen zijn dus geen optie voor Nike. Wel is hij gek op spelen en knuffelen. Hij wil graag overal bij zijn en wanneer je hem aandacht geeft, tegen hem praat of zijn kant uit kijkt begint zijn staartje heel hard te kwispelen als een kleine propeller.

BBRN
Hij heeft een tussen teenontsteking gehad waarbij de ontsteking door was gegaan naar zijn pees. Hij heeft hier medicijnen voor gekregen en er zijn foto’s gemaakt van beide voorpoten. Hij is hier nu helemaal van hersteldĀ en krijgt nu alleen nogĀ om deĀ dag een voetenbadje met malaseb shampoo.

BBRN

Nike is een hele lieve aanhankelijke hond met een komisch karakter. Hij is sociaal met de honden in het hondenpark maar omdat hij erg gesteld is op zijn rust zoeken we voor Nike een Thuis zonder andere huisdieren en zonder kinderen waar hij lekker van een rustige oude dag mag genieten.

Heb je interesse in NikeĀ stuur dan een emailtje naar baggybulldogs@gmail.com of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0634084707 (bij voorkeur na 18:00). Gaarne NIETĀ reageren via whatsapp of facebook! Wij herplaatsen alleen Bulldogs binnen Nederland.

BBRN

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.