Ollie zoekt een Thuis

Dit is Ollie!

Ollie is een Old English Bulldog dame van 1 jaar die wegens ziekte van het baasje een goed en blijvend Thuis zoekt. Ollie is een lieve speelse, enthousiaste hond die graag overal bij wilt zijn. Ollie geniet van lange wandelingen en knuffelen met de baas en is gek op speeltjes (ze is een pro op het gebied van speeltjes slopen binnen 60 seconden).

In huis sloopt ze niet, ze is volledig zindelijk en kent de basiscommando’s. Met wandelen loopt ze netjes mee en met loslopen volgt ze netjes de baas. Ze heeft het niet zo op water (kan ook niet zwemmen) en gaat dan ook niet verder dan teen diep het water in.

Ollie zoekt een Thuis waar ze de aandacht krijgt die ze nodig heeft en waar ze als jonge hond lekker haar energie kwijt kan. Ollie kan absoluut niet met katten of vogels hier gaat ze zowel binnen als buiten achteraan.

Wij zoeken voor Ollie dan ook een Thuis zonder katten of vogels. Ollie is sociaal met andere honden maar dominant naar andere teven, ze zou dus samen kunnen met een gecastreerde reu.

Wie geeft Ollie een goed Thuis?
Kan je Ollie geen Thuis bieden help haar dan door dit bericht te delen.

Wil je Ollie graag een Thuis bieden neem dan telefonisch contact met ons op tussen 19:00 en 21:00 op telefoonnummer 0634084707


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.