Pleegouders & Vrijwilligers

 

Vrijwilligers en pleegouders maken het verschil. Dit zijn de mensen die ons helpen in nood en daarmee een belangrijk onderdeel zijn van Baggy Bulldogs Rescue.

Door de hulp van vrijwilligers kunnen we nog betere zorg en aandacht geven en bieden pleegouders een warm Thuis voor Bulldogs voor wanneer een Bulldog moet herstellen (medisch), wanneer een Bulldog extra zorg en aandacht nodig heeft of wanneer een Bulldog niet sociaal is met andere honden. Vrijwilligers helpen o.a. met: hondengedragstraining, online admin,  vervoer, na bezoeken van herplaatste Bullen, organiseren & begeleiden van de Bulldog wandelingen en meer. 

Wil je ook pleegouder of vrijwilliger worden, geef je dan op via het onderstaande formulier en dan nemen we contact met je op. Alle Hulp is Welkom!


Wendy & Michael

Wendy woont in Purmerend en is sinds haar eerste Bulldog Neo ‘besmet geraakt met het Bullenvirus’. Wendy is vrijwilliger en pleegouder voor de Rescue. Op dit moment heeft ze geen Bulldog maar eind december zal ze niet meer ‘Bulloos’ zijn en zullen Wendy en Michael, mama en papa worden van Harley.

Wendy helpt ons o.a. met na bezoekjes (het op visite gaan bij Bulldogs die eerder via ons herplaatst zijn), helpen met hondentraining en helpt online met vragen in de groep. Hier een fotootje van Wendy samen met Sugar. Fotos met Michael en Harley volgen snel.

15102064_10153840662800981_1589723586_o

Miriam & Arnoud

Miriam en Arnoud wonen in Rotterdam en zijn pleegouders.  Zij zijn ervaren Bullen ouders en hebben heel veel liefde voor en kennis van het Bullen ras.

img_1803

Evelien

Evelien woont in Eindhoven en is vrijwilliger voor de rescue. Zij was ook ooit pleegouder maar van korte duur 😉 ze heeft haar pleegbull Mikey geadopteerd. Evelien helpt ons met de Bulldog wandelingen en online. Daarbij maakt Evelien ook halsbanden voor Bulldogs waarbij een deel van de opbrengst naar onze rescue gaat. Wil je je Bull dus verwennen met een trendy halsband kijk dan zeker even op haar pagina Evelyn Lewis Jewelry

img_0075

 

Alexandra

Alexandra is 20 jaar en woont in Den Haag. Alexandra helpt met het wandelen van de Bullen, het organiseren van de Bulldog wandeling en met honden training. Ze heeft zelf een pitbull en heeft een groot dierenhart.

Marlon

Marlon helpt ieder jaar met het organiseren en begeleiden van de Bulldog wandeling. Marlon heeft zelf geen hond maar heeft in de jaren een speciale band opgebouwd met het Bullenras.

 

Wil je ook graag helpen als vrijwilliger of je opgeven als pleegouder vul dan even onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Opgeven is uiteraard geheel vrijblijvend en je kan zelf aangeven waarmee je graag wilt helpen. Nogmaals alle hulp is welkom ☺

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.