Sjors zoekt een Thuis

bb

Sjors is een Renascence Bulldog van 3 jaar oud. Het is een actieve Bulldog die geniet van lange wandelingen. Hij is lief naar mensen maar niet naar alle honden en we zijn dan ook op zoek naar een Thuis zonder andere honden en met kinderen boven de 14 jaar (dit omdat Sjors erg actief is en lomp kan zijn of bv kan opspringen, hij is vriendelijk naar alle mensen groot en klein).

Sjors is een hele mooie en en vriendelijke reus. Hij is niet gecastreerd (wij raden de nieuwe baasjes aan om hem te laten castreren). Hij zit op dit moment op een tijdelijk opvangadres waar hij eigenlijk ook niet lang kan blijven, na in een korte tijd meermalen herplaatst te zijn. We zoeken dan ook met spoed een nieuw Thuis voor Sjors. Sjors kan alleen zijn en is gewend om s avonds in een bench te slapen. Sjors heeft last van tussenteen ontstekingen maar met het juiste voer en behandeling is dit snel verholpen, voor de rest is Sjors een vrolijke en actieve hond.

Zoek jij een zeer aanhankelijke grote vriendelijke reus in Bulldog vorm en hou je van lange wandelingen dan is Sjors voor jou de ideale hond.
Sjors heeft in zijn korte leventje veel veranderingen moeten door staan en het niet altijd even goed gehad bij zijn vorige baasjes, we zoeken iemand die deze lieve hond ècht een kans en een blijvend thuis te geven.

Heb je interesse in Sjors neem dan telefonisch contact op tussen 19:00 en 21:00 op 0634084707. Kan je Sjors geen Thuis bieden help hem dan een Thuis te vinden door dit bericht te delen ♥

bb

bb

bb
bb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.