Snorky

BBRN
Snorky of Snorkel is een hele lieve en aanhankelijke Bulldog van 7 jaar oud. Het liefst zit ze de hele dag tegen je aan en als je het toelaat gaat ze zelfs mee naar de wc 😀 Ze is gek op eten, nu zijn alle Bulldogs dat wel maar Snorky heeft wel een extreme foodfetish 😉 Mocht er eten op een salontafel staan dan is Snorky er als de kippen bij en is het lekkers verdwenen in seconden. Ze kan erg genieten van  zonnen in de tuin en als je haar knuffelt gaat ze zachtjes kreunen.

BBRN

Snorky is op jonge leeftijd aan haar voorpootje geopereerd en heeft later op die plek artrose gekregen. Ze heeft hier geen medicijnen voor nodig maar ze is hierdoor wel wat beperkt qua loopafstand. Snorky zal nooit een Bulldog worden voor lange wandelingen. Wel vind ze het heel leuk om overal bij te zijn en mee te gaan dus hier gaat ze mee in een bolderkar zodat ze toch mee kan met langere wandelingen.

BBRN

BBRN

Ze is heel lief naar mensen maar is niet zo sociaal met andere honden. We zoeken voor Snorky een goed Thuis waar ze alle aandacht en knuffels krijgt die ze nodig heeft zonder andere huisdieren waar ze van een goede oude dag mag genieten.

BBRN

Heb je interesse in Snorky stuur dan een emailtje naar baggybulldogs@gmail.com of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0634084707 (bij voorkeur na 18:00). Gaarne NIET reageren via whatsapp of facebook! Wij herplaatsen alleen Bulldogs binnen Nederland.

En oh ja Snorky snabbelt ook graag wat extra eten bij elkaar d.m.v. fotoshoots 😉
Meer foto’s hier: BBRN

For those intrested in the super fashionabull hoodie Snorky is wearing you can order them here

BBRN

BBRN

BBRN

BBRN

BBRN

One thought on “Snorky

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.