Tess de Bulldog

IMG_8787
Tess de Buldog zoekt een Thuis. Tess is zes jaar oud en gek op knuffelen en wandelen. Qua karakter is ze het best te omschrijven als een vrolijke babbeltante die het liefst overal bij betrokken wil zijn. Je doet Tess dan ook geen groter plezier dan haar overal mee naar toe te nemen en onder de mensen te zijn. Tess is een èchte ‘mensen hond’. Buiten is ze heel sociaal met andere honden en krijgen ze allemaal een vrolijke begroeting met een boel gekwispel en vooral de grote honden wil ze graag mee spelen.

Binnenshuis is haar gedrag met andere honden het beste te omschrijven als een Diva, madam moet met alles #1 staan en duldt geen concurrentie 😉 Dit is ook de reden dat ze herplaatst moet worden, ze kon niet goed overweg met een van de twee andere honden in huis. We zoeken voor Tess dan ook een Thuis zondere andere huisdieren (geen honden of katten). Het liefst bij mensen die veel tijd voor haar hebben en houden van lange wandelingen en een aanhankelijke speelse hond zoeken.

IMG_8636

Tess vertoond verder geen probleem gedrag, ze is volledig zindelijk, sloopt niets in huis, kan even alleen zijn en kent de basis commando’s. Wel zou Tess wat extra training en leiding kunnen gebruiken, zoals een Bulldog betaamt is ze nog wel eens ‘oost indisch doof’ en met haar Diva gedrag is een training een ideaal moment voor de nieuwe baasjes om een band op te bouwen en het goede gedrag te gaan belonen en begeleiden.

IMG_8808

Heb je interesse in Tess?
Stuur dan een berichtje (met de titel: Tess) naar baggybulldogs@gmail.com of neem telefonisch contact op tussen 19:00 en 21:00 op 0634084707.
Kan je Tess geen thuis bieden Help haar dan een Thuis te vinden door dit bericht te delen ♥

IMG_8820

IMG_8792
IMG_8833
IMG_8834

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.