Tess

Tess zoekt een goed en blijvend Thuis. Tess is 4 jaar en een aanhankelijke, vrolijke en kalme Bullen dame. Tess is sociaal met andere honden en katten en is gek op mensen en kinderen. Ze kan goed alleen zijn, sloopt niets in huis en is vooral een grote knuffelbeer.

De reden dat Tes herplaatst moet worden is omdat ze niet goed overweg kan met de andere hond in huis. We zoeken voor haar dan ook een Thuis zonder andere honden. Belangrijk is om te benoemen dat Tess dus wel heel lief en sociaal is met andere honden maar binnenshuis heeft ze liever geen concurrentie als het gaat om aandacht.

Tess is in goede conditie, heeft een mooie slanke lijn en kan ook urenlang wandelen en naast de fiets meerennen. Ze trekt niet aan de riem en luistert ook goed wanneer ze los is.

Tess is een Old English Bulldog. Ze is uiteraard gevaccineerd en moet alleen nog haar herhaalprik krijgen over 2 weken. Tess is een supermakkelijke en lieve aanhankelijke hond die super makkelijk is in de omgang. Het enige waar je op moet letten is dingen met wieltjes (fietsen, skateboards, steps etc) ze heeft het niet op dingen die rollen, dus dat is nog een klein en enig te benoemen verbeter puntje. Ze kan dus wel naast de fiets rennen maar als ze los is en er rolt iets voorbij accepteert ze dat niet.

Zoek je een Bulldog die heel aanhankelijk is, gek is op lange wandelingen en heb je geen andere honden of kleine kinderen, dan is Tess de hond voor jou!

Heb je interesse in Tess?
Neem dan telefonisch contact op tussen 19:00 en 21:00 op telefoonnummer: 0634084707

Kan je Tess geen Thuis bieden, help haar dan een Thuis te vinden door dit bericht te delen ♥

tess-4
tess-3
links Tess rechts Sugar

6 thoughts on “Tess

  1. arjan van doorn

    Ik heb eeg veel intresse om tess een goed huis te bieden wat zijn de voorwaardes ? Ik heb een tuin waar ze heen kan en een groot bos om methaar te wandelen ik hoor het graag

    Mvg arjan van doorn

  2. Annet

    Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuk en lief speelkameraadje. Zeker omdat deze het met katten goed kan vinden. Dus bij deze is zij het perfecte huisdier wat ik zoek.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.