One thought on “You’ll never Walk Alone 🐾

  1. I never walk alone dat heb ij ook met mijn dieren ze zitten gezamenlijk bij mij op de WC de keuken in mijn bed en nog heb ik genoeg. Ik wil weer een Engelse bullie erbij hebben de geweldigste honden die ik ken. Ik woon alleen met hond en kat maar heb zoveel liefde te vergeven dat ik moet er weer één hebben. Ik wil geen puppy maar één met een verleden één die al veel meegemaakt heb ik wil een kneus die ik kan oplappen. Ik hoop er spoedig één te kunnen adopteren. Mijn hondje die ik nu heb was niet langer welkom bij de eigenaar en na omzwervingen is hij bij mij terecht gekomen. De meest aanvankelijke hond. Zo ook met mijn kat niet langer welkom bij haar baas en ze was nog zwanger ook nou met alle liefde hoor. Ik ben gepensioneerd heb dus alle tijd voor mijn schatten. Maar mis mijn bulldog die lange tijd geleden overleden is van ouderdom 13 jaar is ze geworden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.