Zina zoekt een Thuis

Wie geeft Zina een goed en blijvend Thuis?


Over Zina

Zina is een jonge Bulldog mix van 2 jaar. Zina is nog een jonge hond en ook in gedrag nog ècht een puppy. Zina moest herplaatst worden omdat haar eerste baasje dakloos was geworden. Zij heeft in haar jonge leventje onvoldoende zorg, aandacht en training gekregen en is helaas meermalen herplaatst en waarschijnlijk ook mishandeld. Zina is eerder herplaatst (niet via Baggy Bulldogs Rescue) maar is de laatste keer helaas weer afgestaan doordat ze te lomp en enthousiast was bij kleine kinderen. Ze is dus heel lief naar kinderen maar in haar enthousiasme rent ze ze gewoon omver.

Medisch

Zina is up to date met haar inentingen en krijgt alleen 3 april nog een herhaalprik bij de dierenarts voor de ziekte van weil. Zina is niet gesteriliseerd.

Karakter

Zina is gek op aandacht en knuffelen en is (zoals bijna iedere Bulldog) graag bij alles betrokken. Ze is bij vreemde mensen eerst wat afwachtend maar na een aai is dat ook direct verdwenen. 
Ze  kan goed opschieten met andere honden en is sociaal en speels. Ze kan niet bij katten.

Verder is ze gek op kluiven en ze kan soms wat schrikkerig zijn bij harde of onbekende geluiden, ze krijgt bij haar pleegouder nu vers vlees als voer. Ze heeft nog wat te leren qua basiscommando’s maar is heel leergierig (zeker met een brokje als beloning). Ze is makkelijk te trainen, is gewend om als ze alleen is in de bench te slapen en ze gaat netjes zitten bij de deur voor het uitlaten.

Leuk weetje over Zina: ze heeft een alternatieve manier van ‘apporteren’  in haar woordenboek betekent dat heel hard achter de bal aan rennen, dan nooit meer terug geven en trots rond paraderen ☺

Wat voor Thuis zoeken we voor Zina?

Zina is op zoek naar een baas die haar alsnog de nodige liefde en aandacht wil geven en tijd voor haar heeft waar ze samen mee volwassen en oud mag worden. We zoeken voor haar een thuis zonder kinderen. Wie een jonge energieke Bull zoekt, waar je lekker lang mee kan wandelen, is bij Zina aan het goede adres. Zina verblijft nu bij haar pleegouder in Rotterdam en die zou graag contact houden met de nieuwe baasjes.

Wie helpt Zina aan een goed Thuis?

Wil je Zina een goed Thuis bieden?
Neem dan telefonisch contact met Baggy Bulldogs tussen 19:00 en 20:00 op 06-34084707.

Kan je Zina geen Thuis bieden?
Help haar dan een goed Thuis  te vinden door dit bericht te delen ♥
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.